Uitzenden

De kernactiviteit van Basic Interim is het uitzenden van personeel. Wanneer u tijdelijk, voor een kortere of langere periode, één of meerdere medewerkers nodig heeft, dan bieden uitzendkrachten vaak de oplossing.

Basic Interim kan op basis van haar netwerk en haar zorgvuldig opgebouwde bestand van kandidaten, het juiste personeel aanleveren binnen de afgesproken tijd.

Wanneer de uitzendkracht bij u aan de slag gaat is deze bij Basic Interim in dienst. De uitzendconstructie biedt zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht een ruime mate van flexibiliteit.

Payrolling

Wanneer u zelf een medewerker heeft geworven maar u wilt de medewerker nog niet bij u in dienst nemen, dan biedt de payrollconstructie uitkomst.

Bij de payrollconstructie is Basic Interim de juridisch werkgever en neemt daarmee de werkgeversrisico’s voor haar rekening. U draagt enkel zorg voor een goede begeleiding tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Het plaatsen van een medewerkers op de payroll bij Basic Interim is dan ook vaak voordeliger. De werving en selectie doet u immers zelf en Basic Interim regelt het administratieve gedeelte.

Werving & Selectie

Met onze dienst werving en selectie heeft u de mogelijkheid snel medewerkers aan uw organisatie te binden. U heeft hierbij de mogelijkheid om vanaf de eerste werkdag de kandidaat direct bij u op de payroll te zetten zonder dat u zelf veel tijd kwijt bent geweest aan het werven en selecteren van kandidaten. Basic Interim kan u hierin verschillende opties aanbieden, natuurlijk tegen de voordelige tarieven die u van ons gewend bent.

Mocht u meer informatie willen ontvangen inzake onze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen met onze hoofdvestiging op Maastricht Airport.