Aangepaste openingstijden tijdens carnaval

Maandag 12 februari zijn wij de hele dag gesloten i.v.m. Carnaval. Dinsdag 13 februari zijn wij geopend van 09:30 – 15:00 uur. Vanaf woensdag 14 februari zijn we weer volgens onze reguliere tijden geopend.

Lees meer

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens en tussen de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Van 27 tot en met 29 december zullen wij geopend zijn van 09:30 – 13:30 uur. Met ingang van 2 januari hanteren wij weer de normale openingstijden. Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond, gelukkig en…

Lees meer

De zaakjes goed voor elkaar!

In juni hebben bij Basic Interim weer de inspecties plaatsgevonden in het kader van ons ABU lidmaatschap en de SNA registratie. Deze inspecties werden uitgevoerd door Normec VRO. De resultaten van deze inspecties zijn positief en wederom een bevestiging dat wij onze zaken goed voor elkaar hebben. Uiteraard zijn wij erg trots op dit resultaat…

Lees meer

Basic Interim 20 jaar!

Basic Interim bestaat 20 jaar! We willen alle medewerkers, flexkrachten en opdrachtgevers die met ons hebben samengewerkt of samenwerken bedanken voor hun inzet en vertrouwen in onze organisatie!

Lees meer

Samen bij een opdrachtgever gaan kijken? Dat kan!

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar logistiek personeel. Bekijk onze website voor de meest actuele vacatures. Zie jij een vacature waar je interesse in hebt en zou jij graag eens bij die opdrachtgever willen gaan kijken dan gaan wij samen met jou daar naartoe!

Lees meer