Betrouwbaar

Basic Interim is al ruim twee decennia lang een betrouwbare naam op het gebied van uitzenden en werving & selectie.

Al sinds de oprichting in maart 2003 draait het bij Basic Interim om één eenvoudig principe, namelijk het vinden van de juiste kandidaten tegen aantrekkelijke tarieven en goede service. Dat deze eenvoudige formule werkt blijkt uit het feit dat we sinds onze start nog steeds met succes op de arbeidsmarkt actief zijn en veel van onze opdrachtgevers uit de begintijd ons trouw zijn gebleven.

Onze betrouwbaarheid als partner staat voor ons op de eerste plaats. Die betrouwbaarheid garanderen we door ons lidmaatschap bij de ABU en onze registratie bij de SNA. Hierdoor voldoen we aan de strenge eisen die door beide keurmerken aan een uitzendonderneming worden gesteld en waardoor u als opdrachtgever erop kunt vertrouwen dat wij onze zaken goed voor elkaar hebben.

Aantrekkelijke tarieven

Dat onze tarieven vaak aantrekkelijker zijn dan die van onze collega’s, heeft alles te maken met het durven maken van keuzes. We opereren kostenbewust, maar niet ten koste van alles. Bij Basic Interim zijn we nuchter en letten we goed op de kleintjes. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers altijd structureel aantrekkelijke tarieven blijven aanbieden.

Het belangrijkste is echter dat we bij Basic Interim weten we wat kunnen. We weten waar we goed in zijn en willen daar nog beter in worden. We zijn dan ook selectief en kiezen zorgvuldig de partijen waarmee we willen samenwerken.

Indien u met ons wilt spreken over een eventuele samenwerking dan kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor via 043-3655060.