Betrouwbaar

Basic Interim is een betrouwbare naam op het gebied van uitzenden, payrolling en werving & selectie. Basic Interim werd in maart 2003 opgericht en heeft zich sinds die tijd duidelijk als low cost uitzendonderneming gepositioneerd.

Bij Basic Interim draait het allemaal om één eenvoudig principe namelijk het vinden van de juiste kandidaten tegen aantrekkelijke tarieven en goede service. Dat deze eenvoudige formule werkt blijkt uit het feit dat we inmiddels al ruim 20 jaar succesvol op de arbeidsmarkt actief zijn en veel van onze opdrachtgevers uit de begintijd ons trouw zijn gebleven.

Buiten het feit dat we altijd de juiste kandidaat op de juiste plek proberen te krijgen, spreken vooral onze tarieven tot de verbeelding. Wij opereren kostenbewust, maar niet ten koste van alles. Betrouwbaarheid staat voor ons op de eerste plaats.

Die betrouwbaarheid garanderen we door ons lidmaatschap bij de ABU en onze registratie bij de SNA. Hierdoor voldoen we aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdrachten van sociale premies.

Voordelig

Dat onze tarieven lager zijn dan die van onze collega’s heeft alles te maken met het durven maken van keuzes. Bij Basic Interim zijn we nuchter en letten we goed op de kleintjes. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers altijd structureel lagere tarieven blijven aanbieden.

Het belangrijkste is echter dat we bij Basic Interim weten we wat kunnen. We weten waar we goed in zijn en willen daar nog beter in worden. We zijn dan ook selectief en kiezen zorgvuldig de partijen waarmee we willen samenwerken. Dit doen we op basis van duidelijke afspraken.

Indien u met ons wilt spreken over een eventuele samenwerking dan kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor via 043-3655060.